Lomamökki Etelä-Savossa, Suomen suosituimmassa mökkimaakunnassa.

Puhtaan luonnon keskellä, pohjavesialueella,  oleva Huvila 1-6 hengelle Kaijanjärven rannalla metsätien päässä. Erillinen rantasauna, autokatos. Soutuvene. Lähin naapuri noin 1 km. Kerigolf 6 km, Savonlinna 20 km.

Hirsihuvila. Iso keittiö-olohuone. Kaksi makuuhuonetta kahdella erillisellä vuoteella. Parvella ja erillisessä rantasaunassa parivuoteet.

Varustelu: Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesi, sisä-WC, suihku, mikroaaltouuni, W-LAN, TV, DVD. Astianpesukone, pyykinpesukone, katettu terassi ja grilli. Liinavatteet kylpy-, ja käsipyhkeet löytyvät paikan päältä. 

Soutuvene, SUP ja kalastusvehkeet vapaaseen käyttöön.

Rantasauna. Saunatupa, terassi ja pesuhuone. Puulämmitteinen tupa ja sauna. Juokseva vesi.

Autokatos kahdelle autolle. 

Hinta 950 €  (välisesonki tai 2 henkilöä) - 1550 € ( Kesäkuu- syyskuun puoliväliin sekä Joulu/Uusi vuosi, ja helmi-maaliskuu). Tulo- ja lähtöpäivä lauantaisin tai sopimuksen mukaan.

Loppusiivouksen voi tehdä itse tai hintaan 150 €. Ei tupakointia rakennusten sisällä. Ei lemmikkejä. Voidaan tapauskohtaisesti sopia erikseen.

Kesäaktiviteetit: Soutu. Kalastus. Lenkkeily, Kerigolf. Ratsastus, Kerimäen kirkko ja Riihisaaren näyttelyt Savonlinnassa, Savonlinna ja Oopperajuhlat. Saimaanristeily. Opastetut melontaretket.

Talviaktiviteetit: Savonlinnan seudulla on yli 900 km hiihtolatuja. Kerimaa- Kerimäki.  Punkaharju, Savonlinna, LasketteluRetkiluistelureittejä,  Punkaharju, Rantasalmi, Oravi, Pilkki, Moottorikelkkareitti, Lumikenkäily. Suomen metsämuseo Lusto. Järvisydämen Spa ja kylpylä.

 

Lisää vinkkejä.

Hevosia Stall Blombacke Mikkeli. Hevosvalmennus ja -kuntoutus. Kokouspalvelut, juhlatilaisuudet.

Karhujen tarkkailuaArolan Maatila Pohjois-Karjala 

Lappi  Whiteadventure. Vaelluksia, lumikenkäilyä, hiihtoa, huskysafari, poroajelua ja moottorikelkkailua.

 

 

 

Für unsere deutschsprachigen Blockhausferienfreunde