Lomamökki Etelä-Savossa, Suomen suosituimmassa mökkimaakunnassa.

Puhtaan luonnon keskellä, pohjavesialueella,  oleva Huvila 1-6 hengelle Kaijanjärven rannalla metsätien päässä. Erillinen rantasauna, autokatos. Soutuvene. Lähin naapuri noin 1 km. Kerigolf 6 km, Savonlinna 20 km.

Hinta 950 €  (välisesonki tai 2 henkilöä) - 1550 € ( Kesäkuu- syyskuun puoliväliin sekä Joulu/Uusi vuosi, ja helmi-maaliskuu). Tulo- ja lähtöpäivä lauantaisin tai sopimuksen mukaan.

Hirsihuvila 2010. Iso keittiö-olohuone. Kaksi makuuhuonetta kahdella erillisellä vuoteella. Parvella ja erillisessä rantasaunassa parivuoteet.

Varustelu: Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesi, sisä-WC, suihku, mikroaaltouuni, TV, W-LAN, DVD. Astianpesukone, pyykinpesukone, katettu terassi ja grilli.

Liinavatteet ja käsipyhkeet löytyvät paikan päältä. Samoin soutuvene ja kalastusvehkeet vapaaseen käyttöön.

Rantasauna 2010. Saunatupa, terassi ja pesuhuone. Puulämmitteinen tupa ja sauna. Juokseva vesi.

Autokatos kahdelle autolle. Soutuvene

Loppusiivouksen voi tehdä itse tai hintaan 150 €. Ei tupakointia rakennusten sisällä. Ei lemmikkejä. Voidaan tapauskohtaisesti sopia erikseen.

Kesäaktiviteetit: Soutu. Kalastus. Lenkkeily, Kerigolf. Ratsastus, Kerimäen kirkko ja Riihisaaren näyttelyt Savonlinnassa, Savonlinna ja Oopperajuhlat. Saimaanristeily. Opastetut melontaretket.

Talviaktiviteetit: Savonlinnan seudulla on yli 900 km hiihtolatuja. Kerimaa- Kerimäki.  Punkaharju, Savonlinna, Laskettelu, Retkiluistelureittejä Punkaharju, Rantasalmi, Oravi, Pilkki, Moottorikelkkareitti, Lumikenkäily. Suomen metsämuseo Lusto. 2017 avattin upea Järvisydämen Spa ja kylpylä.

 

Lisää vinkkejä.

Hevosia Stall Blombacke, Mikkeli. Hevosvalmennus ja -kuntoutus. Kokouspalvelut, juhlatilaisuudet.

Karhujen tarkkailuaArolan Maatila Pohjois-Karjala 

Lappi EräopasTuomas Rautanen Whiteadventure. Vaelluksia, lumikenkäilyä, hiihtoa, huskysafari, poroajelua ja moottorikelkkailua.

 

 

 

Für unsere deutschsprachigen Blockhausferienfreunde.